Lite bilder

2011-12-04 @ 11:37:50
Lägger upp lite bilder på hur vi har det i nya stallet. Vi flyttade som sagt in en vecka tidigare än planerat, men det är jätte skönt att vara på plats nu!
här är ett skåp som vi delar på samt tränsen på sidan där.

ännu ett skåp var där man kan låsa in det man är lite mer rädd om..

här är våra sadlar, Zorros 2 överst och Kittys längst ner.

Zorro och Kitty i sina nya boxar!



Nära döden??

2011-12-04 @ 11:27:52
Ja vi vet att vi uppdaterar dåligt men orken finns verkligen inte till bloggen just nu.. Kommer bli något inlägg då o då i stort sätt :)
Måste bara berätta en sjukt läskig händelse när jag och Felicia red ut på våra hästar här i onsdags tror jag det var.
Vi skulle rida ut i stormen och spöregn så vi red över järnvägen för att komma till alla ridvägar (vi står liksom på helt fel sida av järnvägen tyvärr..) men vi red inte alls så långt då hästarna bara var i luften och det verkligen blåste STORM. Så när vi vände hemmåt hade det mörknat på och regnade som fan, och när vi kommer till järnvägen så ser vi att det är grönt för tåget åt bägge hållen, vi båda sa typ "jävla skit, vi försöker hinna över innan det börjar plinga". Så Felicia & Kitty går först men Kitty stannar vid första spåret och vill inte framåt, hon fick fram henne i snigelfart en bit och när jag och Zorro kommer in på spåret börjar det plinga och bommarna är påväg ner, då har Felicia lyckats pressa över Kitty i all panik men Zorro ville inte följa efter eller lyssnade på mina hjälper så han bar iväg in MOT spåren.. jag panikar och sliter honom med andra tygeln samtidigt som jag dunkar med skänkeln att få bort honom.. Jag ser Felicia o kitty springa iväg på asfalten för kitty fick panik, men Zorro ville inte upp på vägen tills jag typ skrek på honom och så slängde jag mig av fort som fan när vi kom ifrån spåret, och då precis kom bägge tågen i full fart. TROR NI ATT VI VAR SKAKIS ELLER!? Kan säga att alla 4 var i chock i stort sätt, usch fyfan!! Ska från och med den dagen alltid LEDA över hästarna över järnvägen.

RSS 2.0