Underbar dag!

2011-10-23 @ 17:24:21
Idag fick Zorro sig ett intensivt pass på 30 min. Stackaren var helt slut så fick duscha honom efteråt.
Hela min eftermiddag har bestått utav att stapla ved, och nu kom pappa med ännu mer så ska ut igen.. Suck!
Här kommer lite olika bilder som jag haft på mobilen :)
bara en del av all ved..

söt bild på mig & Felicia innan krogen


Felicia & Emelie efter krogen

Bild inne ifrån krogen, Felicia Jag o Emelie :)

Sjukling..

2011-10-18 @ 17:53:25
Jag har sjuk för tillfället vilket inte alls är något kul. Fick skiten i söndags och har bara legat hemma sen dess. Igår måndag hjälpte Felicia mig med Zorro, dom red lite dressyr och det ska ha gått bra :) Idag tisdag åkte jag till stallet, var tvungen att få pussa på min prins. Men då fick han som sagt stå idag som ni förstår. Vill ingen hjälpa mig med honom imorgon får han vila då med..
Nu ska jag lägga mig framför tv:n igen som mitt liv består av när jag är sjuk och bara vila. Hoppas jag blir frisk snart :)
Ni får ha det bra så länge, kommer inte bli så mycket uppdatering från min sida nu förens jag är frisk!

Krogen nästa!

2011-10-14 @ 21:36:24
Nu allihopa så kör vi! Krogen nästa :D

Uteritt/dressyrpass

2011-10-12 @ 20:33:52
Idag var det en lång dag ute på praktiken, men det gör mig ingenting! Bara två dagar kvar sen börjar skolan igen :( Men jag och Felicia har fixat lite så att vi ska få jobba kvar på helgerna på praktiken, så nice!! Känns skönt att veta att vi är dom bästa hon haft och faktiskt vill ha oss kvar, det är väl inte dåligt gjort utav oss!? :D
Till saken, idag red jag ut och värmde upp lite på en uteritt med Felicia&Kitty och Olivia&MP, det gick kanoners! Sen red vi in i padocken och där jobbade jag Zorro lite i dressyren, kände igenom honom och övade lite tempo, han skötte sig fint :) Sen fick han gå in i sin box med mysigt fleecetäcke.
Nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig, ladda om baterierna ;)

Ne men juste!!

2011-10-11 @ 21:37:39
Så var det ju det här med att blogga också, shit.. Haha man har inte direkt haft motivationen till att blogga även fast vi gör massa på dagarna i stort sett.. Kanske ska bli en skärpning och försöka ta det på allvar? hmmm

Okej! Zorro har stått ungefärr en vecka då han var vääldigt snorig, jag har lagt in lite longering under tiden så han fått röra lite på sig och det har gått fint. Började rida på honom igår (måndags), bara lite lätt dressyr för att känna igenom honom och det gick kanon, fina pojken skötte sig :)
Idag kom hovslagaren och skodde honom, vi kom fram till att det troligen inte är ofta han blivit skodd i sitt lilla liv då han var lite upprörd ett tag med vad som hände och lite sånt. Men han skötte sig till slut där med så nu är han fin om fötterna igen, äntligen! Tog en liten skogstur med Kitty sen på kvällen, läskigt var det!! :O
där ser man lite hur fula hans fötter var innan han skoddes, usch!


Nu får vi skärpa oss!

2011-10-11 @ 16:47:12
NU, lovar jag er (okej, nej jag lovar inte) att vi ska komma igång med bloggandet! Minst 2 inlägg om dagen, om tips, hiss/diss, ridövningar och massa mer! Men då vill vi ha kommentarer också!!
Idag ska jag rida ut på Kitty, jag har provat 2 nya bett på henne. Ett kulbett, waterford och ett hackamore men långa skänklar. Hon gick helt okej på kulbettet, men hon gick grymt på hacket så blir att rida ut med det =) Har fått hjälp av Sia nu, min ridlärare på skolan och hon tyckte jag skulle skritta henne i typ 40 min för att lugna ner henne innan jag börjar med dom övriga gångarterna som jag nu har gjort i några dagar. Och det har gått bra!! Hon är väldigt lugn, från vad hon brukar vara! :D
Stallet nu, hörs sen!




Sitter och pratar med Kittys ägare..

2011-10-05 @ 21:55:58
Och vi sitter och pratar om lite förflutet om Kitty, hur hon har haft det alltså .. tufft :( Men som tur har hon det bra nu :D Är så sjukt glad att jag har fått chansen att ha Kitty. Har så grymt bra ägare till henne som verkligen hjälper mig om jag behöver hjälp och bryr sig verkligen hur det går med Kitty! Kunde nog inte fått det bättre!
Jaja, jag har iaf ridit Kitty barbacka idag, det gick fint, dock var kitty lite uppspelt ellet nått, hon dansade runt och visste inte riktigt vad hon skulle göra för att hon skulle göra rätt haha, utan att jag ens gjorde nått ;) Men hon hade väl lite energi. Men vi körde lite galopp i båda varven och rätt mycket skritt och trav, skänkelvikningar osv :) Helt okej nöjd! Jag har ju som sagt den snyggaste, bästa hästen i världen så vad ska jag göra ;) ?



Lite bilder från systemkameran!

2011-10-03 @ 21:26:26

Jag tog ju några bilder härom dagen på hästarna, dom flesta blev riktigt söta faktiskt :) Men lägger inte upp alla men här kommer endel!




Glad pappa som får promenera med min älskade häst efter hoppträning :D


Duschning - Check!

2011-10-02 @ 22:18:06
Som sagt ska min lilla bebis vila nu ett tag, troligen en vecka så jag vet att förkylningen gått över helt sen starta igån honom försiktigt och bra :)
Idag så duschade jag honom, tvättade hans svans som blivit gul och äcklig igen!
Imorgon är en ny vecka med praktik, ni kommer få uppdateringar om det oxå, ganska spännande med trav men inte min grej! Sån skillnad mot ridställen men ändå intressant och kul :)
en nybadad Zorro

Nyfiken i en strut, vi fotade dom lite i hagen en dag. Bilder från Felicias systemkamera kommer!



det är dig jag vill ha var dag som går!!


Helgen:

2011-10-02 @ 22:08:10
Under helgen har vi båda jobbat i skolans stall. Därav dålig uppdatering :/
Hästarna har gått väldigt lugnt i helgen. Zorro kommer gå på en veckas vila då han är snorig och förkyld :(
Men vi lovar er mer uppdate! 

RSS 2.0